روش های خانگی پایین آوردن ضربان قلب بالا

ساخت وبلاگ
<strong>پایین</strong> <strong>آوردن</strong> <strong>ضربان</strong> قلب <strong>بالا</strong>

آیا تا به حال احساس کردید که قلب شما دارای تپش یا تکان خوردن خیلی سریعتر از حد طبیعی است؟شاید تپش را همچون نبض در گردن و تپش قلب در قفسه سینه خود با پرتاب ضربان احساس کنید. این ضربانهای شدید ممکن است فقط چند ثانیه طول بکشد و در هر زمان ممکن است رخ دهد؛ مثل حالتهای مختلف حرکت، نشستن یا دراز کشیدن یا ایستادن. در ادامه در رابطه با پایین آوردن ضربان قلب بالا صحبت شده است.


البته

گاهی اوقات تپش به علت دلایلی است که کار قلب شما را سخت تر می کند، مثل استرس، بیماری، کم آبی یا ورزش.

علل دیگر تپش قلب عبارتند از:

  • بارداری
  •  مصرف کافئین
  •  مصرف داروهای خاص
  • داروهای غیر قانونی – مواد مخدر
  • محصولات دارای  توتون و تنباکو – قلیان و سیگار

چند راه خانگی برای پایین آوردن ضربان قلب بالا در این مقاله آورده شده است.

1- کم کردن استرس و تنش های عصبی

استرس می تواند باعث افزایش ضربان قلب شود. به همین دلیل استرس و هیجان می تواند موجب افزایش فشار خون و بالارفتن آدرنالین شما شود. که بایستی با کسب آرامش و دوری از استرس آنرا مدیریت کنید.

از طریق بینی خود نفس بکشید و سپس از دهان خود خارج کنید و چندبار تکرار کنید تا احساس آرامش کنید.

شما همچنین باید در طول روز تمرکز و استراحت کنید، نه فقط زمانی که احساس خستگی یا تپش قلب مسری دارید. کشیدن پنج نفس عمیق هر 2 ساعت برای کمک به آرامش ذهن خود و نگه داشتن شما آرام بخش است.

حفظ سطح کلی استرس شما می تواند به شما در جلوگیری از وقوع ضربان قلب سریع و کاهش ضربان قلب در طول زمان کمک کند.

مطالب مرتبط: تپش قلب در زنان

2- نوشیدن مقدار کافی آب

از دست دادن آب بدن می تواند باعث ضربان و تپش قلب شود. چرا که خون حاوی آب است، بنابراین وقتی که بدن شما دچار کم آبی می شوید، خون شما می تواند از حالت رقیق خارج شود وسخت تر قلب کار کند تا آن را از طریق رگها حرکت دهد.

این غلظت می تواند میزان ضربان قلب خود را افزایش دهد و به طور بالقوه منجر به تپش قلب شود. برای چک کردن این موضوع اگر ادرار شما زرد تیره شده باشد نشان آنست که بدن کم آب است و حداقل یک لیوان آب باید میل کنید تا پالس صعود قلب کاهش پیدا کند و جلوگیری از فشار خون بالا شود.

3- پایین آوردن ضربان قلب بالا با استفاده از مواد معدنی

بعضی مواد خوراکی دارای پتاسیم و منیزیم و کلسیم به کنترل  فشارخون و عدم تپش قلب کمک میکنند؛ مثل آووکادو، موز، سیب زمینی شیرین و اسفناج منابع عالی پتاسیم هستند.

برای افزایش مصرف کلسیم، سبزیجات برگ سبز و محصولات لبنی بیشتری مصرف کنید. سبزیجات برگ سبز تیره نیز یک منبع عالی از منیزیم هستند، و همچنین آجیل و ماهی هستند.

 مواد غذایی برای کاهش ضربان قلب

مکمل ها ممکن است به حفظ تعادل الکترولیتی شما کمک کنند، اما قبل از مصرف مکمل های جدید، با پزشک قلب خود صحبت و مشورت کنید. مصرف بیش از حد بسیاری از الکترولیت ها می توانند مشکلات و اختلالاتی ایجاد کنند.

موارد زیادی وجود دارد که ممکن است موجب ضربان قلب شما می شود. از بین بردن این چیزها از روال روزانه زندگی و سبک زندگی شما ممکن است علائم شما را کاهش یا حتی متوقف کند.

آیا درمان های اضافی لازم است

در بسیاری از موارد ، هیچ درمان خاصی لازم نیست. ولی، هنگامی که  از فعالیت هایتان احساس خستگی می کنید، و به نوع غذاها یا هر چیز دیگری که تپش را به ارمغان می آورد، توجه کنید و حساس شوید و بررسی کنید و به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید.

اگر پزشک شما دلایل ضربان قلب شما را تشخیص دهد، ممکن است نوعی درمان را توصیه کند.

به عنوان مثال، اگر آزمایشات تشخیصی شما نشان می دهد که بیماری قلبی دارید، پزشک شما با یک برنامه درمان مخصوص شما راهکار خواهد داد.

گزینه های درمان بیماری قلبی ممکن است شامل داروها، جراحی، یا لانه گزینی یک دستگاه مانند ضربان ساز باشد.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر متوجه شدید ضربان قلب شما سریعتر از حد طبیعی است، با پزشک خود صحبت کنید.

البته پزشکان همیشه نمی توانند علت تپش قلب را دقیقا مشخص کنند. آنها باید اختلالات ریتم قلب و سایر شرایط پزشکی مانند پرکاری تیروئید و …. را مورد بررسی قرار دهند و برای تشخیص به شما دستور آزمایش و … دهند.

راه های تشخیص بیماری

در هنگام مراجعه به پزشک، پزشک از شما سابقه پزشکی تان را، علائمی که شما تجربه کردین یا داروهایی که شما مصرف می کنید را بررسی و سپس به شما یک معاینه فیزیکی می دهد یا ممکن است آزمایشهای بیشتری را بخواهد شما انجام دهید.

تست های تشنجی قلب ممکن است شامل الکتروکاردیوگرام باشد که فعالیت الکتریکی قلب شما را نشان می دهد. شما همچنین ممکن است یک اکوکاردیوگرام داشته باشید که یک آزمایش اولتراسوند است که به شما کمک می کند تا بخش های مختلف قلب خود را تجسم کنید.

مطلب مرتبط: نوار قلب

سایر گزینه ها عبارتند از: تست ورزش، اشعه ایکس از قفسه سینه و آزمایش مانیتور قلبی عروقی. در بعضی موارد، پزشک ممکن است بخواهد تست های تهاجمی بیشتری مانند مطالعات الکتروفیزیولوژی یا کاتتریزاسیون قلب انجام دهد.

دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق و فشار خون

کلینیک فشار خون

 

نوشته روش های خانگی پایین آوردن ضربان قلب بالا اولین بار در دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق. پدیدار شد.

دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق...
ما را در سایت دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جواد بیابانی hendesi بازدید : 173 تاريخ : پنجشنبه 31 مرداد 1398 ساعت: 20:31