جدیدترین دستگاه لیزر واریس اندوواسکولار در ایران

ساخت وبلاگ
<strong>دستگاه</strong> <strong>لیزر</strong> <strong>واریس</strong> <strong>اندوواسکولار</strong>
همه افراد برای درمان رگ های واریسی خود نیازمند دستگاه لیزر واریسی که عملکرد بالایی داشته باشد دارند، لذا دکتر فریبا هندسی برای راحتی و درمان هر چه سریع تر بیماران خود جدیدترین دستگاه لیزر واریس اندوواسکولار 2020 مدل 1470 در ایران را تهیه کرده است.

با وجود دستگاه لیزر واریس اندوواسکولار بیماران بدون هیچ گونه عمل جراحی، به درمان واریس پاهای خود ادامه می دهند و در کمترین زمان بهبود می یابند. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد این دستگاه توضیح دهیم.

دکتر فریبا هندسی

درمان واریس با لیزر اندوواسکولار

درمان واریس با لیزر، که با نام دیگر لیزر درمانی شناخته می‌شود، روش درمانی تایید شده و ایمنی است که می‌ تواند ضمن از بین بردن علت ایجاد رگ‌ های واریس، مشکلات ظاهری ناشی از این رگ‌ها را نیز بهبود دهد.

در این عمل، مقدار ناچیزی از بی حسی موضعی در پوست بالای رگ تزریق می‌شود. در ادامه یک سوزن به محل وارد می‌شود. یک سیم از داخل سوزن و بالای رگ‌ها وارد می‌شود. سوزن برداشته می‌شود و لوله ای از بالای سیم وارد رگ می‌شود و سیم برداشته می‌شود. در ادامه یک رشته لیزری وارد لوله می‌شود و نوک آن در بالای نقطه ای که باید حرارت داده شود قرار می‌گیرد.

در این حالت مقدار مشخصی بی حسی موضعی به اطراف رگ تزریق می‌شود. در ادامه پرتو لیزر به درون رگ می‌ تابد و رگ با کمک حرارت بسته می‌شود، این حرارت به درون رگ آسیب وارد می‌کند و موجب کوچک شدن، بسته شدن و نهایتا محو این رگ می‌شود.

در فرآیند درمان واریس توسط لیزر، جراح از سونوگرافی برای یافتن رگ استفاده می‌کند. رگ‌هایی که می‌ توانند با این روش درمان شوند، تنه‌ های وریدی اصلی پا هستند. این روش می‌ تواند مشکلات شاخه‌ های اصلی رگ‌ ها و توده‌های مزاحم را از بین ببرد:

  • سیاه رگ صافنوس بزرگ (GSV)
  • سیاه رگ صافنوس کوچک (SSV)
  • شاخه‌های اصلی آن ها مانند رگ‌ های جانبی صافنوس (AASV)

درمان واریس با لیزر اندوواسکولارطول موج 1470 نانومتری لیزر درون وریدی CHERYLAS می‌تواند به شکل موثری برای درمان رگ‌های واریس استفاده شود. طول موج 1470 نانومتری این لیزر 40 برابر بیشتر از لیزر 980 نانو متری جذب آب می‌شود. این موضوع درد پس از جراحی لیزر و کبودی ایجاد شده بر بدن بیمار را به حداقل می‌رساند و بیمار می‌تواند سریع تر بهبود پیدا کند و به زندگی روزمره خود بازگردد.

اکنون شرکت Dimed Laser لیزرهای 1940 نانومتری برای درمان واریس طراحی کرده است. به همین نسبت میزان جذب این لیزر به وسیله آب از لیزر 1470 نانومتری بیشتر است.

لیزر درمان واریس 1940 نانومتری اسکوولار قادر است کارآمدی لیزر 1470 نانومتری را به همراه داشته باشد و به طور همزمان خطرات و آثار جانبی کمتری را به همراه داشته باشد. خطراتی نظیر پارستزی (سوزش بی دلیل ناحیه درمان شده)، کبودی، ناراحتی‌های بیمار در زمان و پس از درمان و آسیب‌های دمایی به پوست با استفاده از لیزر 1940 نانومتری کاهش پیدا می‌کند همچنین این درمان می‌تواند برای از بین بردن لختگی درون وریدی رگ‌ها و درمان قطعی واریس های پیشرفته نیز استفاده شود.

درمان واریس با لیزر اندوواسکولار

مزایای درمان واریس با لیزر اندوواسکولار

این روش درمانی یک روش حداقل تهاجمی است و حداقل خون ریزی را به همراه دارد. آثار درمانی این روش عبارت اند از:

– این عمل تحت نظارت مستقیم انجام می‌شود (پزشک قادر است به طور مستقیم محل عمل را مشاهده کند).

– همچنین با کمک این روش، رگ‌های اصلی از شر توده‌های رگ مزاحم خلاص می‌شوند.

– این عمل جراحی نسبتا ساده است، عمل در زمان بسیار کوتاهی انجام می‌شود و بیمار درد ناچیزی را احساس می‌کند.

– بیمارانی که مشکلات خفیف دارند یا می‌خواهند برای زیبایی از این درمان استفاده کنند می‌توانند در مطب پزشک و به صورت سرپایی درمان شوند.

– عفونت ثانویه پس از این جراحی اتفاق نمی‌افتد، درد عمل بسیار کم است و بهبود نیز به سرعت اتفاق می‌افتد.

– ظاهر بدن پس از این جراحی بهبود پیدا می‌کند و هیچ زخمی پس از جراحی باقی نمی‌ماند.

مراقبت های بعد از لیزر واریس پا

با درمان واریس به وسیله دستگاه اندوواسکولار شما نیاز به مراقبت های خاصی ندارید، و فقط نباید تا یک هفته پس از درمان دوش بگیرید و همچنین مدت زمان زیادی پیاده روی کنید.

بعد از درمان واریس پاهای خود با لیزر، از نشستن یا ایستادن طولانی خودداری کنید، مایعات زیادی مصرف کنید، داروی هایی که پرشک تجویز کرده را حتما مصرف کنید تا روند بهبودی شما سریع تر انجام شود، فراموش نکنید که جوراب های واریس خود را حتما بپوشید.

دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق و فشار خون در تهران

کلینیک فشار خون

نوشته جدیدترین دستگاه لیزر واریس اندوواسکولار در ایران اولین بار در دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق. پدیدار شد.

دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق...
ما را در سایت دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جواد بیابانی hendesi بازدید : 353 تاريخ : يکشنبه 18 اسفند 1398 ساعت: 11:56